Kookworkshop Venlo

Wil je een kookworkshop volgen? In omgeving Venlo kun je dan bij Kookstudio Culinair Centrum terecht. Wij hebben een ruime studio waar genoeg plek is voor groepen tot maar liefst 100 personen. Iedereen kan hier lekker zijn eigen gang gaan. Iedereen voelt zich thuis in onze gezellige kookstudio. Samen koken en eten is toch genieten! Je kunt niet alleen voor een teamuitje of vrijgezellenfeest bij ons terecht maar ook als je beter wilt leren koken is een kookworkshop in omgeving Venlo een aanrader.

Brabants gezelligheid

Of je nu alleen bent of met een grote groep, in onze kookstudio beleef je een middag of avond waar nog lang over gesproken wordt. Wij hebben ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Onze kookstudio is professioneel ingericht en erg sfeervol. We hebben twee keukens en restaurants. Je ervaart direct de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid. Onze koks begeleiden je tijdens het bereiden van de gerechten. Voor een kookworkshop in omgeving Venlo moet je dan ook bij Kookstudio Culinair Centrum zijn.

Kleine groepen

Ben je met een kleine groep of alleen? Wij hebben een aantal leuke en leerzame workshops samengesteld. In onze agenda vind je een overzicht van de verschillende workshops. Je kunt je makkelijk inschrijven, ook als je alleen wilt komen. We hebben cursussen voor beginners en gevorderden. Maar ook specialistische workshops zoals koken met de stoomoven of een barbecue workshop. Maar je kunt bij ons ook Italiaans, Thais of Indisch leren koken. Chefs van restaurants uit de regio leren je graag hoe je een heerlijk diner kunt bereiden. Verras je familie en vrienden na afloop met een heerlijk recept dat je bij ons hebt geleerd.

Grote groepen

Ook voor grote groepen kunnen bij ons terecht. We hebben speciaal een aantal menu’s samengesteld. Je kunt kiezen uit verschillende menu’s, bijvoorbeeld een streekmenu met diverse ingrediënten uit de omgeving. Maar je kunt ook kiezen voor een Italiaans menu of een barbecue menu de luxe. Alle gerechten worden samen bereid onder begeleiding van meerdere koks. Na afloop worden de bereide gerechten gezamenlijk opgegeten.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de ideale kookstudio voor een kookworkshop in Venlo, Venray, Liessel, Boxmeer en omgeving. Je kunt bij ons op een professionele manier leren koken. Onze studio is dan ook zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.