Kookworkshop Den Bosch

Ben je op zoek naar een locatie voor een kookworkshop in de omgeving Den Bosch. Dan is Kookstudio Culinair Centrum de ideale locatie. In onze kookstudio kun je op een professionele manier samen koken en dineren. Onze studio is daarom zeer geschikt voor een teamuitje, personeelsfeestje of een vrijgezellenfeest. Er is genoeg ruimte voor grote groepen tot maar liefst 100 personen. Maar ook als je beter wilt leren koken is een kookworkshop in onze studio vlakbij Den Bosch, Uden, Veghel, Sint Oedenrode en omgeving een goed idee.

Professioneel

Onze kookstudio is erg sfeervol. Je vindt bij ons nog echt de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid. We hebben twee keukens en restaurants tot onze beschikking. Onze beide restaurants hebben een warme uitstraling maar zijn ook trendy en hip, waardoor iedere gast zich direct bij binnenkomst thuis voelt. De beide keukens zijn professioneel ingericht en onze vakbekwame koks hebben allemaal ervaring bij het begeleiden van groepen. Voor een kookworkshop in omgeving Den Bosch moet je dan ook bij ons zijn.

Kleine groepen

Wij hebben ruimte voor kleine en grote groepen. Maar ook als je alleen bent, kun je makkelijk aansluiten bij een van de workshops. Een overzicht van de verschillende workshops vind je in onze agenda. We hebben cursussen voor beginners en gevorderden. Ook als je wilt leren koken met de stoomoven of de Big Green Egg kun je bij ons terecht. Onze koks geven je tips en trucs. Daarnaast geven we workshops Italiaans, Thais of Indisch koken. Chefs van restaurants uit de regio begeleiden je tijdens de workshop. Maak na afloop indruk op je familie en vrienden met een van de geleerde menu’s.

Grote groepen

Onze kookstudio is ruim genoeg voor grote groepen tot maar liefst 100 personen. We hebben verschillende menu’s samengesteld zoals een streekmenu met diverse ingrediënten uit de regio. Maar je kunt ook kiezen voor een Italiaans menu of een barbecue menu de luxe. Na afloop worden de bereide gerechten natuurlijk gezamenlijk opgegeten onder het genot van een heerlijk glas wijn of bier. 

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de ideale kookstudio voor een kookworkshop in Den Bosch, Uden, Veghel, Sint Oedenrode en omgeving. Onze studio is zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten over een kookworkshop in omgeving Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op.