De Kookstudio

Dé kookstudio voor Eindhoven en Helmond en omgeving is de toonaangevende kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel, die al meer dan 28 jaar bestaat! De kookstudio van de regio Eindhoven en Helmond waar je op een professionele manier samen kunt koken en dineren. Door de professionele uitstraling is kookstudio Culinair Centrum zeer geschikt voor het organiseren van teamuitjes, personeelsfeestjes, een huwelijksfeest of jubileum.

Betaalbaar en gezellig

In kookstudio Culinair Centrum beleef je een sfeervol samenzijn waarbij iedereen van jong tot oud actief mee kan doen! Samen met je vrienden, familie of collega’s beleef je in onze kookstudio in de omgeving van Eindhoven een middag of avond waar nog lang over gesproken gaat worden. Samen koken en eten is tenslotte genieten!  Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties zodat je vooraf percies weet waar je aan toe bent.

In onze kookstudio kun je een actief feestje bouwen, maar ook vergaderen of je klanten eens extra aandacht geven en in de watten leggen. De eigenaresse Dorothé ontvangt je samen met je gasten persoonlijk en de koks begeleiden jullie bij het koken van een prachtig diner.

Starten kan op ieder tijdstip van de dag en iedere dag van de week. Een mooi tijdstip om te starten met de ontvangst is om 17.00 uur maar dat mag vroeger en later.

Dé kookstudio van omgeving Eindhoven

Voor een kookworkshop vanuit Den Bosch of Tilburg ben je welkom in onze kookstudio in de omgeving van Helmond en Eindhoven. Je ervaart al direct onze Brabantse gastvrijheid als je voor de deur stopt! Gratis parkeerplaatsen zijn er voldoende voor onze deur. Onze gastvrouw Dorothé ontvangt je graag met een heerlijk aperitief, wat je bij mooi weer op ons terras kunt drinken. Onze beide restaurants hebben een warme en sfeervolle uitstraling en zijn ook trendy en hip, waardoor iedere gast zich direct bij binnenkomst thuis voelt. De beide keukens zijn professioneel en onze vakbekwame koks hebben allemaal ervaring bij het begeleiden van groepen. Dit maakt onze kookstudio dé kookstudio van omgeving Eindhoven waar je steeds weer terugkomt!

Meer informatie over onze kookstudio?

Onze kookstudio op slechts 15 minuten van Eindhoven, is ook makkelijk bereikbaar voor een kookworkshop vanuit Tilburg of den Bosch. Door een weloverwogen keuze van de gerechten garanderen wij je een heerlijk diner waar iedere gast zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd en met recht trots op zal zijn.

  • Gastvrije ontvangst door eigenaresse.
  • De recepten ontvang je achteraf digitaal zodat je die thuis ook nog eens kunt bereiden.
  • Wij koken seizoensgebonden, alle ingrediënten zijn vers en komen waar mogelijk uit de streek. 
  • Wij vinden dat iedereen plezier moet hebben tijdens de kookworkshop, met het samenstellen van de menu’s houden we daar rekening mee.
  • We koken zonder zakjes en pakjes en alles wordt door de gasten zelf bereid.