Kookstudio Helmond

Culinair Centrum is een gezellige en goed aangeschreven kookstudio in de regio Helmond. Je kunt bij ons in Aarle-Rixtel verschillende kookcursussen en workshops volgen. Maar het is ook mogelijk om een bruiloft bij ons te vieren of te vergaderen in onze goed uitgeruste en sfeervolle ruimte. Maar ook voor een vrijgezellenfeest of teamuitje kun je bij ons terecht. Je vindt hier namelijk Brabantse gastvrijheid, gecombineerd met professionaliteit. Wij hebben een professionele kookstudio waar vakbekwame koks je begeleiden om een heerlijke maaltijd samen te stellen. Die je daarna gezamenlijk kunt opeten in ons sfeervolle restaurant. Informeer gerust naar alle mogelijkheden van onze kookstudio in de regio Helmond.

Samen koken

Samen koken en het vervolgens opeten. Dat klinkt toch goed? Koken werkt ontspannend als je weet waar je mee bezig bent. Zeker als je dat met vrienden of familie kunt doen. Wij zijn de meest gastvrije kookstudio in de omgeving van Helmond, Beek en Donk, Someren en Deurne. Gezellig actief bezig zijn en er ook nog iets van opsteken. Daar zorgen wij voor. Iedereen kan meedoen bij ons, van jong tot oud. En of je nu goed kunt koken of nog maar een beginner bent. Je wordt tijdens het koken goed begeleid tijdens en onze koks geven je tips en trucs.

Feesten en vergaderingen

Onze kookstudio wordt is ook geschikt voor feesten en partijen. We maken van de kookstudio een spetterende feestlocatie. Natuurlijk worden er hapjes geserveerd. En het is ook mogelijk om vooraf te dineren of een receptie te houden. We bespreken graag je wensen zodat we een passende offerte kunnen maken voor een feest in onze kookstudio. In Helmond zijn al veel mensen je voorgegaan. Maar ook als je een keer buiten de deur wilt vergaderen, kun je ook bij ons terecht.

Gastvrij

Brabant staat bekend om de gastvrijheid. Dat vind je dan ook terug bij onze kookstudio in de regio Helmond. Je wordt door gastvrouw Dorothé ontvangen met een heerlijk aperitief. Vervolgens gaan we aan de slag. De beide keukens zijn professioneel en onze koks hebben veel ervaring bij het begeleiden van grote groepen. Alle gebruikte ingrediënten zijn vers want we koken seizoensgebonden met streekproducten. Er worden geen pakjes of zakjes gebruikt. En na afloop ontvang je de recepten digitaal zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt.

Over ons

Onze kookstudio ligt vlakbij Helmond, Beek en Donk, Someren en Deurne en is makkelijk te bereiken via de A2 of A50. Voor de deur hebben we gratis parkeerplaatsen. Wil je meer informatie over onze kookstudio of over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.