Escaperoom The Kitchen

Escaperoom The Kitchen in Laarbeek is een unieke escaperoom! Maar wat maakt escaperoom the Kitchen in Laarbeek zo uniek?

  1. De escaperoom is een echte keuken met professioneel keukengerei en werkende apparatuur. Wat is te gebruiken voor de opdrachten en wat niet?
  2. Om te ontsnappen moeten meerdere levels gehaald worden. De opdrachten van level 1 zijn relatief makkelijk, maar hoe dichter bij het eindlevel, hoe moeilijker de opdrachten worden
  3. In de keuken moet het oude recept van de lange vingers worden achterhaald EN moeten lange vingers worden gemaakt. Dus snel het recept compleet krijgen en bakken maar.

Hoe werkt het? 

Je wordt met 4 tot maximaal 9 personen opgesloten in Escaperoom the kitchen. Het is de bedoeling om binnen 1 uur te ontsnappen door allerlei opdrachten uit te voeren. Die moet je wel eerst zien te vinden. Soms is logisch denken voldoende, soms is samenwerking cruciaal en soms is behendigheid noodzakelijk. Lukt dat niet, dan is van belang tot welk level jullie gekomen zijn. Zo kun je toch nog in de top van de ranglijst terecht komen.

De kosten bedragen € 120,00 per groep. 

Indien de escape-Kitchen wordt gecombineerd met een kookworkshop of een etentje in het restaurant, bedragen de kosten voor Escaperoom the kitchen € 100,00.